ROMBOUTS ADVIES

Peter Rombouts
J. van Wassenaerstraat 13
7482 AZ Haaksbergen
Tel: 053 57 290 67
Fax: 053 57 431 84
Mobiel: 06 51 82 08 37
info@romboutsadvies.nl

Opleiding en training

ROMBOUTS ADVIES speelt in op de vraag van organisaties en opleidingsinstituten voor het verzorgen van opleidingen en trainingen.

Standaardopleidingen

Rombouts kan zowel gedurende de dag- als avonduren trainingen en cursussen verzorgen van en voor opleidingsinstituten.  Gedacht kan worden aan b.v. middle management, voortgezet management, inkoopmanagement, office manager, management assistente, logistiek management, bedrijfskunde, communicatie, kwaliteitszorg, organisatiekunde e.d.
 

Bedrijfsopleidingen

We werken samen met gerenomeerde opleidingsinstituten. Hierdoor is het mogelijk om opleidingen samen te stellen die inspelen op de wensen van u als klant.
 

Maatwerkopleidingen

Uiteraard is het mogelijk om maatwerkopleidingen te verzorgen over specifieke onderwerpen en/of aandachtsgebieden. Dit zal dan altijd gedaan worden in overleg met de opdrachtgever en kan in samenwerking met een opleidingsinstituut.
 

Bedrijfstrainingen

Samen met de opdrachtgever is het ook mogelijk om voor één of meerdere werknemers een speciaal trainingspakket samen te stellen. Deze training zal altijd bij de opdrachtgever in huis (in-compagny) worden verzorgd.
 

Auteur van opleidingen en trainingen

In overleg met de opdrachtgever zijn we in staat om een maatwerk workshop, training of cursus te ontwikkelen.  Daar zullen we dan uiteraard bedrijfsspecifieke zaken in verwerken.
 
Beoordelaar
 
Voor het beoordelen van schriftelijke examens staan we klaar.
Voor het beoordelen van module- en eindopdrachten, eindscripties en businesscases kunt u een beroep op ons doen.
Ontwikkelde examens worden door ons op uw verzoek extra gescand.